Ολοκλήρωση προγράμματος Κολύμβησης Γ΄΄ τάξη

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης που απευθύνονταν στους μαθητές- μαθήτριες της Γ΄τάξης των σχολείων. Τα παιδιά ευχαρίστησαν τους καθηγητές τους κ.κ. Μπακαλιού Αικατερίνη, Ζουράρη Μιχάλη και τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Αναστάσιο Χριστοδούλου. Στα παιδιά μοιράστηκαν τίτλοι επιτυχούς παρακολούθησης και το πρόγραμμα έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες που μοιραζόμαστε μαζί σας.

[…]

Διδακτική Επίσκεψη στη Βεργίνα

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε Διδακτική Επίσκεψη του Σχολείου στη Βεργίνα. Οι τάξεις, συνοδευόμενες από τους υπεύθυνους εκπ/κούς τους, επισκέφτηκαν:

α. Το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων

β. Τους Βασιλικούς Τάφους στη νεκρόπολη των Αιγών.

Την ξενάγηση των παιδιών ανέλαβε ο. κ. Δημήτριος Τσίτσης τον οποίο κι ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που πρόσφερε απλόχερα στα […]

Συμμετοχή των Α-Β- και Γ τάξεων σε Εκπ/κό πρόγραμμα του Γ.Ν. Νάουσας

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 οι Α-Β- και Γ τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που υλοποιεί το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας με θέμα: « Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων » Το σχολείο επισκέφτηκαν και παρουσίασαν το πρόγραμμα στα παιδιά οι κυρίες Ζάλιου Στυλιανή και Θεοδωροπούλου Βασιλική τις οποίες κι ευχαριστούμε.

[…]