Διδακτική Επίσκεψη στη Βεργίνα

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε Διδακτική Επίσκεψη του Σχολείου στη Βεργίνα. Οι τάξεις, συνοδευόμενες από τους υπεύθυνους εκπ/κούς τους, επισκέφτηκαν:

α. Το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων

β. Τους Βασιλικούς Τάφους στη νεκρόπολη των Αιγών.

Την ξενάγηση των παιδιών ανέλαβε ο. κ. Δημήτριος Τσίτσης τον οποίο κι ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που πρόσφερε απλόχερα στα […]

Επίσκεψη Α τάξης στην έκθεση χειροποίητης κούκλας ηρώων της Επανάστασης του 1821

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 η Α΄ τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε την έκθεση χειροποίητης κούκλας της Νίτσας και Λίζας Ξανθοπούλου με ήρωες της Επανάστασης του 1821, στα πλαίσια εορτασμού της 201ης Επετείου Ολοκαυτώματος της Νάουσας στην Αίθουσα «Καμίνι» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς»

[…]

Επίσκεψη της Α τάξης στο ΚΕΠΕΑ Νάουσας

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 η Α΄τάξη του σχολείου μας, με τις κυρίες τους κ.κ. Ανθής Σουρλάμτα και Μητρομάρα Ελένης, επισκέφθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας στα πλαίσια υλοποίησης Εκπ/κού Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: « Τα κατορθώματα μιας δροσοσταλίδας ».

[…]

Συμμετοχή των Α-Β- και Γ τάξεων σε Εκπ/κό πρόγραμμα του Γ.Ν. Νάουσας

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 οι Α-Β- και Γ τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που υλοποιεί το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας με θέμα: « Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων » Το σχολείο επισκέφτηκαν και παρουσίασαν το πρόγραμμα στα παιδιά οι κυρίες Ζάλιου Στυλιανή και Θεοδωροπούλου Βασιλική τις οποίες κι ευχαριστούμε.

[…]