Ολοκλήρωση προγράμματος Κολύμβησης Γ΄΄ τάξη

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης που απευθύνονταν στους μαθητές- μαθήτριες της Γ΄τάξης των σχολείων. Τα παιδιά ευχαρίστησαν τους καθηγητές τους κ.κ. Μπακαλιού Αικατερίνη, Ζουράρη Μιχάλη και τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Αναστάσιο Χριστοδούλου. Στα παιδιά μοιράστηκαν τίτλοι επιτυχούς παρακολούθησης και το πρόγραμμα έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες που μοιραζόμαστε μαζί σας.

[…]

Διδακτική Επίσκεψη στη Βεργίνα

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε Διδακτική Επίσκεψη του Σχολείου στη Βεργίνα. Οι τάξεις, συνοδευόμενες από τους υπεύθυνους εκπ/κούς τους, επισκέφτηκαν:

α. Το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων

β. Τους Βασιλικούς Τάφους στη νεκρόπολη των Αιγών.

Την ξενάγηση των παιδιών ανέλαβε ο. κ. Δημήτριος Τσίτσης τον οποίο κι ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που πρόσφερε απλόχερα στα […]

Επίσκεψη Α τάξης στην έκθεση χειροποίητης κούκλας ηρώων της Επανάστασης του 1821

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 η Α΄ τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε την έκθεση χειροποίητης κούκλας της Νίτσας και Λίζας Ξανθοπούλου με ήρωες της Επανάστασης του 1821, στα πλαίσια εορτασμού της 201ης Επετείου Ολοκαυτώματος της Νάουσας στην Αίθουσα «Καμίνι» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς»

[…]

Επίσκεψη της Α τάξης στο ΚΕΠΕΑ Νάουσας

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 η Α΄τάξη του σχολείου μας, με τις κυρίες τους κ.κ. Ανθής Σουρλάμτα και Μητρομάρα Ελένης, επισκέφθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας στα πλαίσια υλοποίησης Εκπ/κού Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: « Τα κατορθώματα μιας δροσοσταλίδας ».

[…]

Πανηγυρικός Εορτασμός του Ολοκαυτώματος της Νάουσας

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με την παρέλαση των σχολείων, των συλλόγων και στρατιωτικών τμημάτων κορυφώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής του Θωμά οι εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος της Νάουσας. Ακολουθούν φωτογραφίες των τμημάτων παρέλασης του σχολείου μας.

 

 

 

[…]

Συμμετοχή των Δ- Ε και ΣΤ τάξεων σε Εκπ/κό πρόγραμμα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 οι Δ- Ε και ΣΤ τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που υλοποιεί η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με θέμα: « Γίνε ο ήρωας της καρδιάς σου ». Το πρόγραμμα παρουσίασαν στα παιδιά ο κ. Ευάγγελος Σδόγκος, Επιμελητής Α της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και […]

25η Μαρτίου- Φωτογραφίες παρέλασης

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

[…]

25η Μαρτίου Σχολική Γιορτή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου στο σχολείο η καθιερωμένη σχολική γιορτή προς τιμή των αγώνων για την ελευθερία της πατρίδας μας. Ένα αφιέρωμα στους ήρωες της επανάστασης του 1821 που οργάνωσαν οι Γ και ΣΤ τάξεις του σχολείου με τις δασκάλες τους κ.κ. Χριστοφορίδου Ελπίδας και Καραΐσκου Φανής .

[…]

Επίσκεψη των Ε και ΣΤ τάξεων στο ΚΕΠΕΑ Νάουσας

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 οι Ε και ΣΤ τάξεις του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας στα πλαίσια υλοποίησης Εκπ/κού Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: « Κομποστοποίηση – Αντιγράφοντας τη φύση »

[…]

Συμμετοχή των Δ- Ε και ΣΤ τάξεων σε Εκπ/κό πρόγραμμα του Γ.Ν. Νάουσας

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 οι Δ- Ε και ΣΤ τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που υλοποιεί το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας με θέμα: Προαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας « Εθελοντική Αιμοδοσία ». Το σχολείο επισκέφτηκαν και παρουσίασαν το πρόγραμμα στα παιδιά οι κυρίες Σαμαρά Διάνα και Χαραλαμπίδου Σόνια τις οποίες κι […]