Αποκριάτικη Γιορτή στο Σχολείο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, σήμερα Παρασκευή 16-02-2018 η καθιερωμένη πλέον Αποκριάτικη Γιορτή μας.

Τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, χόρεψαν, τραγούδησαν και απόλαυσαν τα πλούσια κεράσματα που για μια ακόμα φορά προσέφερε πλουσιοπάροχα ο Σύλλογος Γονέων.

Στην κλήρωση των δώρων που εξασφάλισε και πρόσφερε το Δ.Σ. κληρώθηκαν οι παρακάτω αριθμοί:

1 tablet 134

1 […]

Οι ” Γενίτσαροι και Μπούλες” στο σχολείο μας!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στο σχολείο μας τον Όμιλο ” Γενίτσαροι και Μπούλες”.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας χόρεψαν μαζί τους ανοίγοντας έτσι τις αποκριάτικες εκδηλώσεις μας, που θα κορυφωθούν με την γιορτή της ερχόμενης Παρασκευής.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Ομίλου και τα παιδιά του μπουλουκιού, τις μητέρες των Α-Β-Γ τάξεων του […]

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας ήταν … αγνώριστοι. Φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους, το χαμόγελό τους και το κέφι τους και ήρθαν να διασκεδάσουν στο σχολείο.

Ο ακούραστος Σύλλογος Γονέων είχε φροντίσει να ετοιμάσει ψησταριές και να προσφέρει ψητά σε όλους αλλά και ζωντανή μουσική με ζουρνά και […]

Αποκριάτικη γιορτή

Η τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς είναι πια θεσμός και παραδοσιακά τη γιορτάζουμε στα σχολεία μας με πολλή μουσική, χορό και πολύ κέφι. Φέτος ήταν ιδιαίτερη, γιατί τη γιορτάσαμε για πρώτη φορά στο καινούριο μας σχολείο.

Η αυλή γέμισε με χρώματα απ’ τις υπέροχες στολές των παιδιών, γέμισε με χαρούμενες φωνές και γέλια, με μουσικές του […]

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε τη Δευτέρα 7 Μαρτίου το μπουλούκι των γενίτσαρων στο σχολείο μας. Η αυλή του σχολείου μας ζωντάνεψε από τους ήχους του ζουρνά και του νταουλιού και οι εικόνες που είδαμε ήταν μοναδικές.

Άλλωστε, στο μπουλούκι συμμετείχαν μαθητές μας νέοι και παλιότεροι, οι οποίοι χόρεψαν λεβέντικα μαζί με όλους τους […]

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημ. Σχ. οργάνωσε την Κυριακή 10 Μαΐου μια πολύ όμορφη εκδήλωση στον Πολυχώρο πολιτισμού Βέτλανς για να τιμήσει τη γιορτή της μητέρας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν επιτόπου κοσμήματα με τη βοήθεια και καθοδήγηση της κυρίας Μάρας Κοκκίνου, να φτιάξουν κάρτες για τις μανούλες, να αγοράσουν […]

Αποκριά …..αλλιώτικη

Με έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο γιορτάσαμε φέτος την Αποκριά στο σχολείο μας. Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου η αυλή του σχολείου μας γέμισε από χαρούμενες φωνές μικρών και μεγάλων μεταμφιεσμένων, από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και από πολύ παιχνίδι. Στη συντροφιά μας είχαμε και την κίνηση νέων του CIOFF, που μας τίμησαν με […]