Επίσκεψη των Ε και ΣΤ τάξεων στο ΚΕΠΕΑ Νάουσας

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 οι Ε και ΣΤ τάξεις του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας στα πλαίσια υλοποίησης Εκπ/κού Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: « Κομποστοποίηση – Αντιγράφοντας τη φύση »

[…]

Συμμετοχή των Α-Β- και Γ τάξεων σε Εκπ/κό πρόγραμμα του Γ.Ν. Νάουσας

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 οι Α-Β- και Γ τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που υλοποιεί το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας με θέμα: « Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων » Το σχολείο επισκέφτηκαν και παρουσίασαν το πρόγραμμα στα παιδιά οι κυρίες Ζάλιου Στυλιανή και Θεοδωροπούλου Βασιλική τις οποίες κι ευχαριστούμε.

[…]

« Ο χαλασμός της Νάουσας – Ένα ταξίδι στην ιστορία του τόπου μου »

++

Σε μια δύσκολη, λόγω των ειδικών συνθηκών σχολική χρονιά, το σχολείο μας κατάφερε να ολοκληρώσει ένα ομαδικό Σχέδιο Εργασίας με τίτλο:

« Ο χαλασμός της Νάουσας – Ένα ταξίδι στην ιστορία του τόπου μου»

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλες οι τάξεις με διάφορες δράσεις. Η πορεία αυτού του όμορφου ταξιδιού και ότι άφησε στην ψυχή των […]

«ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ» Ε΄και ΣΤ΄τάξεις

PENTAX DIGITAL CAMERA

«ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ»

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄και Στ΄τάξεων του σχολείου μας παρουσίασαν με επιτυχία τα πειράματα που είχαν ετοιμάσει, στον πολυχώρο ΄Ερια της Νάουσας, στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος «Παίζοντας με τα πρωτόνια». Στη δράση αυτή συμμετείχαν μαθητές και από άλλα σχολεία της πόλης που υλοποιούν […]

«ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΑΛΩΝΙ»

_MGL0106_320x180

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου οι μαθητές της Στ΄τάξης του σχολείου μας, συνάντησαν την Στ΄τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου και την παιδική χορωδία του Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης» και παρουσίασαν μαζί τη μουσική παράσταση «Δώδεκα μήνες αγκαλιά στου χρόνου το αλώνι», στις 8.30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Τα τραγούδια από το άλμπουμ «Καλαντάρι» του Παντελή Θαλασσινού […]

ΣΤ΄τάξη: «Ένας περίπατος στο Νυμφαίο της Μίεζας»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΤΗΣ ΜΙΕΖΑΣ

Την Παρασκευή 10 Μαΐου η Στ΄τάξη του σχολείου μας, συνοδευόμενη από τη δασκάλα τους κ. Σγουρίδου Μαρία, επισκέφθηκαν τη Σχολή Αριστοτέλη, στα πλαίσια του προγράμματος «Ένας περίπατος στο Νυμφαίο της Μίεζας».

Τα παιδιά παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή το πρόγραμμα, που αναφέρονταν στη ζωή και το έργο […]

1o Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Νάουσας,

20190509_120327_320x240

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

Την Πέμπτη 9 Μαΐου το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης μας η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων Νάουσας, μια καινοτόμα προσπάθεια που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Συμμετείχαν 19 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας και των χωριών με τους αναπληρωματικούς τους. Τα παιδιά, τα οποία όλα ήταν μαθητές […]

Επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης στο 3ο Γυμνάσιο Νάουσας

20190508_095559_320x240

Επίσκεψη της ΣΤ΄ τάξης στο 3ο Γυμνάσιο Νάουσας

 

Την Τετάρτη 8 Μαϊου2019 οι ΣΤ΄ τάξεις του 10ου και του 6ου Δημοτικό Σχολείου Νάουσας συνοδευόμενες από τους εκπ/κούς κ. Σγουρίδου και κ. Μήτογλου επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο Νάουσας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο.

Τους μαθητές/τριες υποδέχθηκε ο […]

«ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ»

DSC_0427_320x213

Τη Δευτέρα 15Απριλίου 2019 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Πόλης μας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση

«Και με το φως της γνώσης επανέρχονται».

Η Στ΄τάξη του σχολείου μας, κατάφερε να ξυπνήσει μνήμες σχολικές στους παλιότερους, να μάθει στους νεότερους, να συγκινήσει. Ο Καζαντζάκης, ο Λουντέμης, η Φακίνου, η Παππά, ο Βιζυηνός, η Αλεξίου, με τα υπέροχα κείμενά τους, […]

Πώς κατασκευάζεται » Ο Πρόσωπος «; από την ΣΤ΄τάξη

20190307_095219_320x180

 

[…]