ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Ο λαός μας λέει, “Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος”. Δυστυχώς αυτή τη φορά ο καιρός δεν ήθελε να μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε αυτή τη σημαντική και μαζική εκδήλωση Αλληλεγγύης κι Αγάπης την Κυριακή, λόγω βροχής. Η σκέψη να μεταφερθεί σε κλειστό χώρο αποκλείστηκε, αφού κάτι τέτοιο θα απέτρεπε τη προσέλευση του κόσμου, την ενιαία και πολυπληθή συμμετοχή των καλλιτεχνών για τεχνικούς λόγους, αλλά και το πιο σημαντικό, ότι δεν θα ανταποκρινόταν στο στόχο ενός ολοήμερου φεστιβάλ, στο οποίο όλος ο κόσμος να μπορεί διαδραστικά να συμμετέχει σε παράλληλες δράσεις κι εκδηλώσεις, όπως απαιτεί ο χαρακτήρας μιας τέτοιας πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης κι Αγάπης.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι δυσάρεστες για όλους μας αυτές οι αναβολές , (που ο χώρος των Τεχνών έχει γνωρίσει πολλές φορές), αλλά τα προβλήματα ήταν αντικειμενικά και ανυπέρβλητα. Επειδή όμως ο σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι πολύ πιο σημαντικός από τα τυχόν εμπόδια, όπως και η συνύπαρξη τόσων καλλιτεχνών, γι’ αυτό η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και χωρίς άλλη αναβολή, την Παρασκευή 27/12 τις ίδιες ώρες.

 

Το πρόγραμμα θα έχει τη βάση και τη λογική αυτού του ήδη υπάρχοντος, αλλά με το ερώτημα της προσαρμογής του στη καινούργια ημερομηνία και στις αντίστοιχες τυχόν υποχρεώσεις όσων συμμετέχουν.

 

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση κι ελπίζω στην απρόσκοπτη συμμετοχή όλων μας!

 

Με εκτίμηση

Κώστας Καλδάρας

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

 

Η εκδήλωση στις 22 του μηνός «Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης» ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ σε περίπτωση καλοκαιρίας ,

ΜΟΝΑΧΑ σε περίπτωση κακοκαιρίας μεταφέρεται στις 27 του μηνός. 

 

Comments are closed.