ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ
150 γρ ( 3/4 φλιτζανιού) μερέντα
120 γρ. κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι όταν λιώσει την ανακατεύουμε
με την μερέντα. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου,
μέχρι να σταθεροποιηθεί λίγο. Βάζουμε το μίγμα σε κορνέ και
σχηματίζουμε μικρές ή μεγάλες ροζέτες ( για πιο εύκολο πριν βάλουμε
το μίγμα στο ψυγείο με ένα κουτάλι πέρνουμε λίγο απο το μίγμα
και το βάζουμε σε χαρτάκια για τρουφάκια). Τέλος γαρνίρουμε
με φυστίκι αιγίνης ή νιφάδες σοκολάτας.