PostHeaderIcon ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ

150  γρ ( 3/4 φλιτζανιού) μερέντα

120 γρ. κουβερτούρα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι όταν λιώσει την ανακατεύουμε

με την μερέντα. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο  για μισή ώρα περίπου, 

μέχρι να σταθεροποιηθεί  λίγο. Βάζουμε το μίγμα  σε κορνέ και

σχηματίζουμε μικρές ή μεγάλες ροζέτες ( για πιο εύκολο πριν βάλουμε

το μίγμα στο ψυγείο με ένα κουτάλι πέρνουμε λίγο απο το μίγμα

και το βάζουμε σε χαρτάκια για τρουφάκια).  Τέλος γαρνίρουμε

με φυστίκι αιγίνης ή  νιφάδες σοκολάτας.

 

Comments are closed.

Αναζήτηση
Ημερολόγιο άρθρων
Μαΐου 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μάι    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031