Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου επισκέφτηκαν το σχολείο μας ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας κ. Παυλίδης Βασίλης και ο κ. Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τις πολύτιμες υπηρεσίες της πυροσβεστικής  και κυρίως  για τις απαιτούμενες ενέργειες εκπαιδευτικών και μαθητών σε περίπτωση σεισμού. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν  την άσκηση ετοιμότητας του σχολείου για την περίπτωση σεισμού και συνεχάρηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς για την άψογη οργάνωση κατά την εκτέλεσή της.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, ο Υποδιοικητής κ. Παυλίδης μίλησε στα παιδιά για το σεισμό και μέσα από ένα ενημερωτικό βίντεο έδωσε περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για την σωστή  συμπεριφορά τους στην περίπτωση σεισμού, Τα παιδιά παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση και βομβάρδισαν με εύστοχες ερωτήσεις τον καλεσμένο μας, ο οποίος απάντησε με υπομονή και ακρίβεια σε όλες.

Ήταν μια πραγματικά χρήσιμη δράση που μας βοήθησε να είμαστε ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι και να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και οργάνωση τη δύσκολη και απευκτέα αυτή περίπτωση. Τους ευχαριστούμε θερμά!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are closed.