«ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

 

Με ένα συγκινητικό και γεμάτο από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των παιδιών κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Στ΄τάξης «Ας γίνουμε όλοι μια καρδιά».

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου ? παραμονή της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη ? οι μικροί μελλοντικοί αιμοδότες κάλεσαν τους γονείς τους και τους γονείς όλου του σχολείου σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση ? ενημέρωση για να τους παρακινήσουν και να οδηγήσουν, όποιους και όσους μπορούν, στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας για μια προσφορά ΖΩΗΣ.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Η υπεύθυνη γιατρός κυρία Νίκζα Πολυξένη έκανε μια σύντομη και ουσιαστική εισήγηση και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των γονέων λύνοντας πολλές απορίες.

Στο τέλος της βραδιά τα παιδιά θέλησαν να αποχαιρετήσουν το σχολείο, τους δασκάλους και τη ζωή τους στο Δημοτικό αφιερώνοντας λίγα λόγια και δυο τραγούδια και δίνοντας την υπόσχεση πως:

«Θα βρεθούμε ξανά

όταν όλα θα  έχουν αλλάξει!

Θα βρεθούμε ξανά

όταν όλοι θα έχουμε αλλάξει!!!»

 

Καλό καλοκαίρι και καλό ταξίδι παιδιά!!!

 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε γύρω από τον πλούσιο και γευστικό μπουφέ που ετοίμασαν οι μητέρες της Στ΄τάξης  τις οποίες ευχαριστούμε πολύ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_20160610_135827994_HDR[1]

IMG_20160610_135659502[1]

Comments are closed.